Nya posters

Började dagen med ett besök på Ikea och köpte två nya lampor och två nya lampskärmar. Allt i vitt denna gång. Snyggast tycker jag.
Annars har dagen gått i städningens tecken. Resten av dagen kommer också gå till städning för ett avbrott för middag och körning till ju-jutsun med Elias.
 
Nu har jag fått hem fyra nya posters som jag har satt in i ramar. Nu ska de bara upp på väggen.
Fick inspiration hemma hos Micke & Karin. Så tack för det Karin :)
Jag har beställt fyra andra posters från en annan sida och de kommer i veckan. Roligt med nytt på väggarna, det har varit lite kalt hos oss på den fronten.
 
 
Svartvitt går hem hos oss :)
 
 
 
Nöjd med inköpen. 
Det ser lite rosa ut men är vita. Min kamera har gjort sitt nu. Vill och behöver en ny! Den här dåliga kvaliten blir jag bara irriterad när jag får se.
 
Såg en fin tavla på Ikea som jag funderar på att köpa och hänga upp under trappan. 
Jag tycker om fjärilar som motiv och det fanns en i ljus rosa nyans som jag tror skulle passa där.
 
Ha en fortsatt fin dag vänner ♥
 
Posters

Ny vecka med nya möjligheter

Så var det måndag igen och jag är fortsatt ledig till onsdag :) Tänkte sätta igång med rensning av saker i huset. Har så mycket som bara ligger och skräpar.
 
Imorse var vi på samtal med Wilmer och hans lärare och fritidspersonal. Allt går hur bra som helst. Vad gäller läsningen så ligger han ungefär på vad man ska kunna när han gått ut år två. I början av ettan så läste han de antal ord i minuten han skulle klara när ettan är slut. Så han ligger just nu ett år före  :) Hoppas det håller i sig.
 
Igår var vi och skrev på bokningsavtalet på Fastighetsbyrån i Kungsängens centrum. Träffade på några av våra kommande grannar. De verkade alla väldigt trevliga så detta kommer säkert bli bra. Hela längan vi valde huset på är nu uppbokade, de gick först. Skönt att vi låg så bra till så vi hann välja det vi ville ha.
Det känns fortfarande väldigt overkligt men blev lite mer på riktigt igår när vi skrev på det första pappret.
Efter sommaren ska tillvalen bestämmas och vi vet på ett ungefär vad vi ska välja. 
 
Nästa vecka ska mäklaren komma hit och vi får se hur upplägget blir inför försäljningen av vårt radhus. Nervöst såklart men spännande.
 
Imorgon ska jag åka till Ikea och handla nya lampor till köksfönstret.
Samuel kom precis hem så nu ska jag köra ner killarna till Kungsängens Ip så de får åka lite skridskor. Både Isac och Wilmer köpte nya hockeyklubbor igår, så de vill testa dem.
 
Kram Victoria
Flytten - Norrboda

Jag är så glad, vi ska flytta :)

I slutet på december satt jag och tittade runt lite på hemnet för att få lite inspiration till hemmet. Tittade såklart efter nytt boende också.
Vi fastnade för en annons för ett parhus här i Kungsängen. Det fanns en planritning på hur det skulle komma att se ut när det är klart. 
 
Jag fyllde i en intresseanmälan för att gå på visningen för att se hur det såg ut. Det visade sig att det inte fanns något hus att titta på då de inte har börjat bygga de ännu.
 
Vi tog beslutet att prata med banken och kolla upp allt som har med finansieringen att göra. Huset kostar ju ändå 2 995000. Mycket pengar för ett boende tycker jag.
Det blev en för mig lång väntan där jag pendlade mellan hopp och förtvivlan. Det ska byggas 15 hus med plats för 30 familjer. 
Vi hade ingen aning hur vi låg till på kölistan.
Så idag ringde mäklaren och frågade om vi fortfarande var intresserade och det var vi såklart. Så vi valde hus nummer 9 och på söndag ska vi skriva på ett bokningsavtal :)
 
Det känns så sjukt bra och overkligt att få flytta in i ett helt nytt boende och vissa saker i inredningen får vi välja. Det kommer bli toppen. Nackdelen är väntan på att få flytta in. Vet inte när det är tänkt att det ska börjas bygga. Men i kvartal fyra är det inflyttning.
 
Det är ett bostadsrätt parhus och det passar oss bättre än radhuset vi bor i idag. Slippa tänka på allt som har med utsidan på huset att göra. 
 
På torsdag kommer mäklaren hit för att gå igenom allt inför försäljningen av vårat radhus. Känns lite nervöst faktiskt. Men det ska nog gå bra. 
 
Jag är iaf himla glad och nu är alla killarna med på noterna inför en flytt. Flytten innebär att de får ta bussen eller cykla till skolan. Vi ska flytta till ett nytt område för oss, Norrboda.
Det skall bli så skönt att slippa detta område, framförallt vårat kvarter. Bor alltför många sura människor här. Det blir lite som en nystart.
 
Ska väl försöka sova lite då jag ska med killarna på hockeyskola imorgon klockan 10 i Jakan.
 
Kram Victoria ♥
Norrboda - Nytt boende - familj