Ny vecka med nya möjligheter

Så var det måndag igen och jag är fortsatt ledig till onsdag :) Tänkte sätta igång med rensning av saker i huset. Har så mycket som bara ligger och skräpar.
 
Imorse var vi på samtal med Wilmer och hans lärare och fritidspersonal. Allt går hur bra som helst. Vad gäller läsningen så ligger han ungefär på vad man ska kunna när han gått ut år två. I början av ettan så läste han de antal ord i minuten han skulle klara när ettan är slut. Så han ligger just nu ett år före  :) Hoppas det håller i sig.
 
Igår var vi och skrev på bokningsavtalet på Fastighetsbyrån i Kungsängens centrum. Träffade på några av våra kommande grannar. De verkade alla väldigt trevliga så detta kommer säkert bli bra. Hela längan vi valde huset på är nu uppbokade, de gick först. Skönt att vi låg så bra till så vi hann välja det vi ville ha.
Det känns fortfarande väldigt overkligt men blev lite mer på riktigt igår när vi skrev på det första pappret.
Efter sommaren ska tillvalen bestämmas och vi vet på ett ungefär vad vi ska välja. 
 
Nästa vecka ska mäklaren komma hit och vi får se hur upplägget blir inför försäljningen av vårt radhus. Nervöst såklart men spännande.
 
Imorgon ska jag åka till Ikea och handla nya lampor till köksfönstret.
Samuel kom precis hem så nu ska jag köra ner killarna till Kungsängens Ip så de får åka lite skridskor. Både Isac och Wilmer köpte nya hockeyklubbor igår, så de vill testa dem.
 
Kram Victoria
Flytten - Norrboda