Nytt till hemmet

Idag var jag och Samuel en sväng till radhuset och hämtade alla blommor som stått ute på våran framsida. Nu pryder de balkongen här, blev lite mer liv och färg nu. 
Imorgon ska jag och Dan åka till radhuset efter att städfirman varit där. Det är lite saker kvar att hämta innan vi lämnar över nycklarna på fredag. Som jag längtar till jag blir av med dem. Kommer inte sakna det huset ett dugg! Framförallt kommer jag inte att sakna Brunna, kommer aldrig mer att bosätta mig där. Ska bli skönt med ett nytt kvarter, en nystart.
 
Idag har varit en sådan dag då jag inte har känt mig tillfreds här i lägenheten. Jag känner mig sjukt instängd. Försöker tänka positivt och detta är bara för ett tag tills vårat parhus står färdigt. Som jag längtar till dess. Vecka 34 ska det första parhuset resas och det ska bli kul att följa arbetet. Nu måste vi bara få in alla våra tillval som vi har gjort. Det kommer att bli så fint :)
 
Vi var på Ikea för några dagar sedan och köpte en matta för att ha under bordet i köket. Detta blev resultatet och jag blev så nöjd :)
 
Hemtrevligt med mattor.
 
Imorgon kommer resten av familjen hem och det ser jag fram emot. Saknar familjen när de inte är här.
Just nu är det bara jag och Samuel hemma. 
På lördag åker nästan hela familjen ner till Skåne, bara jag och Elias hemma. Jag jobbar helgen och sen har jag semester. Som jag ser fram emot det! Har varit en lång tid nu som jag inte har trivts så bra på jobbet. Skönt att komma därifrån ett tag.  Så får vi se vad hösten har att erbjuda..
 
Dags att försöka sova nu. God natt vänner ♥
Barkarby

One Direction, flytt..

Fredag idag och jag vaknade utan huvudvärk, äntligen! Var hemma från jobbet inatt då jag inte alls mått bra de senaste dagarna med en fruktansvärd huvudvärk, yrsel och kräks. Men nu känns det som sagt bättre igen.
Nästa vecka jobbar jag fem nätter och sen är det semester :)
 
I helgen ska vi åka till radhuset och tömma det på det sista. Skönt att slippa det sen. Saknar inte radhuset ett dugg även om jag saknar att kunna sitta ute. Här i lägenheten blir det mer instängt. Men ett halvår ska det nog gå bra. Hur jag trivs här går i vågor, ibland känns det riktigt bra medan andra dagar känns det inte alls bra. Blir nog bättre när vi kommit i ordning och fått fram mattor och gardiner sitter uppe. Blir lite kalt på väggarna då vi får låta våra tavlor stå i källaren tills vi flyttar in i vårat boende sen. 
 
Barnen trivs bättre än jag trodde och de som inte alls ville bo här i Barkarby tycker det känns riktigt bra. Känns bra för mig att de känner så. Både Isac och Wilmer ville inte alls åka med till radhuset häromdagen då jag skulle packa lite saker. När vi väl var i radhuset så ville inte Wilmer leka med sina kompisar.
De har hittat en lekpark här som de gillar att leka i.
 
Här trivs de ♥
Wilmer hoppar på studsmattorna :)
 
Jag, Dan, Isac och Wilmer var i Göteborg för ett tag sedan eller vi bodde rättare sagt i Borås. Samma dag som vi kom ner så åkte vi in till Liseberg och spenderade några timmar där. Kom lite regn av och till men inte så värst mycket.
 
Lunch på väg ner till Borås.
 
Redo för karusellerna.
 
Rabalder är Wilmer´s favorit.
 
Inte den nyttigaste middagen för killarna, men gott tyckte de.
 
Vilar sig lite efter en titt på Lotta på Liseberg.
 
Isac han gillar slänggungorna. Själv blir jag yr bara jag ser den snurra varv efter varv.
 
Vid tio åkte vi därifrån nöjda och blöta efter ett sista åk i Kållerado.
Nästa vända till Göteborg blir med hela familjen under vår semester. Det ser vi fram emot.
 
 
Så var dagen här som Wilmer väntat på sen i julas. Dagen då han skulle få se One Direction igen och även The Fooo. Bägge idolerna på samma kväll.
 
Här laddar vi upp med mat :)
 
Nya posters såklart på både 1D och The Fooo.
 
Blev även en mugg och nyckelring.
 
Inne på Ullevi och väntar på konserten.
 
Här är dem, One Direction.
 
 
Måste säga att denna konsert var hundra gånger bättre än den vi var på förra året på Friends Arena. Wilmer var mer än nöjd med kvällen :)
 
Ska ta och packa upp några karonger tänkte jag och sen i eftermiddag åka till Kungsängen och packa ihop det sista.
 
Ha en fin dag vänner ♥
 
 
Barkarby - Flytten - Isac - Liseberg - One Direction - elias