Nytt till hemmet

Idag var jag och Samuel en sväng till radhuset och hämtade alla blommor som stått ute på våran framsida. Nu pryder de balkongen här, blev lite mer liv och färg nu. 
Imorgon ska jag och Dan åka till radhuset efter att städfirman varit där. Det är lite saker kvar att hämta innan vi lämnar över nycklarna på fredag. Som jag längtar till jag blir av med dem. Kommer inte sakna det huset ett dugg! Framförallt kommer jag inte att sakna Brunna, kommer aldrig mer att bosätta mig där. Ska bli skönt med ett nytt kvarter, en nystart.
 
Idag har varit en sådan dag då jag inte har känt mig tillfreds här i lägenheten. Jag känner mig sjukt instängd. Försöker tänka positivt och detta är bara för ett tag tills vårat parhus står färdigt. Som jag längtar till dess. Vecka 34 ska det första parhuset resas och det ska bli kul att följa arbetet. Nu måste vi bara få in alla våra tillval som vi har gjort. Det kommer att bli så fint :)
 
Vi var på Ikea för några dagar sedan och köpte en matta för att ha under bordet i köket. Detta blev resultatet och jag blev så nöjd :)
 
Hemtrevligt med mattor.
 
Imorgon kommer resten av familjen hem och det ser jag fram emot. Saknar familjen när de inte är här.
Just nu är det bara jag och Samuel hemma. 
På lördag åker nästan hela familjen ner till Skåne, bara jag och Elias hemma. Jag jobbar helgen och sen har jag semester. Som jag ser fram emot det! Har varit en lång tid nu som jag inte har trivts så bra på jobbet. Skönt att komma därifrån ett tag.  Så får vi se vad hösten har att erbjuda..
 
Dags att försöka sova nu. God natt vänner ♥
Barkarby