Skolavslutning

Tisdag idag och min ledighet börjar närma sig sitt slut, imorgon är det dags att jobba igen. Längtar till min semester, jobbet är det sista stället jag vill vara på.. usch och fy!
 
I fredags var det skolavslutning för killarna och jag var med Wilmer i skolan. Vi var först ute på gården med alla klasser och sen gick vi in till klassrummet. Läraren fick sin sommarpresent och barnen kramade läraren och önskade Glad Sommar.
 
Här läser de brevet som de skrivit till rektorn.
 
När Wilmers avslutning var klar så gick vi vidare till Isac. Hela Hagnässkolan var samlade i Hagnäshallen där elever sjöng, dilpom delades ut och niorna var uppe på scenen.
Sen gick vi med Isac till hans klassrum där mentorn bjöd på pommac, salta pinnar och godis. Deras omdömen delades ut och de fick berätta vad de skulle göra i sommar. 
 
Isac i klassrummet ♥
 
Isac kramas med sin mentor Camila.
 
Jag fick absolut inte vara med på Samuel & Elias avslutningar i klassrummet. Men nästa år kommer Samuel inte undan då han slutar i nian.
Efter de båda fått sina betyg så mötte vi upp dem utanför skolan för att åka vidare mot O´Learys för att äta lunch. Jag åt en väldigt god räksallad.
 
När jag tittade på Samuels betyg så blev jag så stolt! Han har verkligen ryckt upp sig och kämpar för att få bra betyg. Med tanke på hans dyskalkyli så hade han fått betyg även denna termin i matte. Han var lite besviken över sitt B i ett av ämnena, men nästa termin ska han satsa på ett A. Han hade fina betyg i alla ämnen.
Även Elias hade fina betyg och han kämpar på i skolan. Han går ju tyvärr inte i den bästa klassen. Hade jag fått bestämma hade han bytt klass för längesedan! När han börjar på gymnasiet hoppas jag att han söker sig så långt bort från sina klasskamrater som möjligt!!
 
Fina killar på avslutningen ♥
 
Samuel ♥
 
Elias ♥
 
Isac ♥
 
Wilmer ♥
 
Igår var vi till Nacka till Kvalitetsbygg för att gå igenom alla tillval till vårat kommande boende. Det kommer bli så fint när allt är klart. Längtar till det står klart.
Flytten till Barkarby är inget som jag ser fram emot, men det är för en kortare period så det får gå. Snart går flytten dit. Vi har kört en massa kartonger till Shurgard som vi inte ska ha i Barkarby. Så lite saker som möjligt tar vi med oss dit.
 
Annars rullar dagarna på med packning just nu.
Inombords så äter ångesten upp mig lite mer för varje dag som går. Fruktansvärt jobbigt, men vad ska jag göra.
 
Dags att ta tag i packningen igen och kanske försöka få upp barnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isac - Samuel - Skolavslutning - Syskon - Wilmer - elias

Välkommen Juni och sommaren...

Då var det första Juni idag och det innebär sommar och sol :) Fast vänta nu, när jag tittar ut är det spöregn och nio grader! Vilket skämt. Hela Maj var kall och nu inleder vi alltså sommaren med kyla och regn. Jag hoppas det vänder snart. 
 
Idag är det måndag och denna vecka väntar 5 nätters jobb. Inget jag ser fram emot! Jag fylls med ångest och vemod. Jag får hoppas på att dessa nätter går fort för sen väntar ledighet i flera dagar igen.
Snart är det skolavslutning för killarna och ett långt härligt sommarlov väntar dem. Vara uppe länge och få sova hur länge de vill på morgonen.
 
Vi har sålt vårat radhus och det gjordes inann visningen, vilket känns skönt. Vi har skrivit papper och de nya ägarna har den 15/9 som inflyttningsdatum. De vill gärna flytta in tidigare så vi hoppas på i början av Augusti. Vårat nya boende står klart kvartal ett 2016, så vi har letat boende för ca ett halvår. Inte så lätt att hitta något som känns bra. Vi åkte förbi ett hus här i Kungsängen och tittade och jag kände direkt att det inte kändes bra. När vi väl var inne i huset och tittade så stämde min känsla, usch och fy!
På onsdag ska vi titta på en lägenhet i Barkarbystaden, en femma. Det är så gott som klart med den lägenheten. Samuel och Isac är inte helt nöjda med att bo där, men det är nog det minst dåliga valet. Bättre än att stå utan boende i alla fall. Där är det inflyttning första Juli.
 
I lördags var jag på IP med Isac då de hade match mot Lidingö och det blev förlust för Kungsängen, en orättvis förlust där killarna ledde med 2-0, matchen slutade 5-2 till Lidingö. Lidingö hade en kille (som inte orkade springa verkade det som) som stod framför Isac som var målvakt och varje långboll han fick sköt han i mål. Riktigt dåligt!! Killarna var irriterade efter matchen men det är bara att ta nya tag. Ny match på fredag. Andra halvlek så kom regnet så jag var rätt blöt när jag kom hem. Direkt jag kom hem åkte vi till Hässelby där Wilmer hade match mot just Hässelby. Då öste regnet ner och det dök bara upp 4 spelare av 7 anmälda för Kungsängen. Riktigt dåligt att bara skita i att komma och inte ens höra av sig till tränaren! Vi fick låna två killar från Hässelby och matchen slutade 8-2 till Kungsängen. Wilmer och Tintin gjorde fyra mål var. 
Jag frös så jag skakade och var blöt enda in på kroppen när jag kom hem.
På kvällen blev det pizza som åts under täcket i soffan!
 
I torsdags hade Isac picknick med klassen nere vid Lillsjön och Dan och Samuel var med honom dit. Blåsigt och kallt var det, men det var några stycken som badade.
Jag och Wilmer var med Elias och tittade på hans uppgradering i Ju-jutsu. Denna gång var det en halvgradering som gällde för bältet som han redan har och han klarade det galant. Så nästa gradering gäller grönt/vitt bälte.
 
 
 Gänget som fick uppgradera :)
 
Samuel efter dansuppvisningen ♥
 
Ikväll är det fotbollsträning och fys för Isac och han ska även prova ut klubb kläder som vi ska beställa. Wilmer har barmarksträning med hockeyn ikväll, får se om han vill gå på det.
 
Ha en fin dag vänner ♥
 
Ju-jutsu - Samuel - elias