Skolavslutning

Tisdag idag och min ledighet börjar närma sig sitt slut, imorgon är det dags att jobba igen. Längtar till min semester, jobbet är det sista stället jag vill vara på.. usch och fy!
 
I fredags var det skolavslutning för killarna och jag var med Wilmer i skolan. Vi var först ute på gården med alla klasser och sen gick vi in till klassrummet. Läraren fick sin sommarpresent och barnen kramade läraren och önskade Glad Sommar.
 
Här läser de brevet som de skrivit till rektorn.
 
När Wilmers avslutning var klar så gick vi vidare till Isac. Hela Hagnässkolan var samlade i Hagnäshallen där elever sjöng, dilpom delades ut och niorna var uppe på scenen.
Sen gick vi med Isac till hans klassrum där mentorn bjöd på pommac, salta pinnar och godis. Deras omdömen delades ut och de fick berätta vad de skulle göra i sommar. 
 
Isac i klassrummet ♥
 
Isac kramas med sin mentor Camila.
 
Jag fick absolut inte vara med på Samuel & Elias avslutningar i klassrummet. Men nästa år kommer Samuel inte undan då han slutar i nian.
Efter de båda fått sina betyg så mötte vi upp dem utanför skolan för att åka vidare mot O´Learys för att äta lunch. Jag åt en väldigt god räksallad.
 
När jag tittade på Samuels betyg så blev jag så stolt! Han har verkligen ryckt upp sig och kämpar för att få bra betyg. Med tanke på hans dyskalkyli så hade han fått betyg även denna termin i matte. Han var lite besviken över sitt B i ett av ämnena, men nästa termin ska han satsa på ett A. Han hade fina betyg i alla ämnen.
Även Elias hade fina betyg och han kämpar på i skolan. Han går ju tyvärr inte i den bästa klassen. Hade jag fått bestämma hade han bytt klass för längesedan! När han börjar på gymnasiet hoppas jag att han söker sig så långt bort från sina klasskamrater som möjligt!!
 
Fina killar på avslutningen ♥
 
Samuel ♥
 
Elias ♥
 
Isac ♥
 
Wilmer ♥
 
Igår var vi till Nacka till Kvalitetsbygg för att gå igenom alla tillval till vårat kommande boende. Det kommer bli så fint när allt är klart. Längtar till det står klart.
Flytten till Barkarby är inget som jag ser fram emot, men det är för en kortare period så det får gå. Snart går flytten dit. Vi har kört en massa kartonger till Shurgard som vi inte ska ha i Barkarby. Så lite saker som möjligt tar vi med oss dit.
 
Annars rullar dagarna på med packning just nu.
Inombords så äter ångesten upp mig lite mer för varje dag som går. Fruktansvärt jobbigt, men vad ska jag göra.
 
Dags att ta tag i packningen igen och kanske försöka få upp barnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isac - Samuel - Skolavslutning - Syskon - Wilmer - elias