Välkommen Juni och sommaren...

Då var det första Juni idag och det innebär sommar och sol :) Fast vänta nu, när jag tittar ut är det spöregn och nio grader! Vilket skämt. Hela Maj var kall och nu inleder vi alltså sommaren med kyla och regn. Jag hoppas det vänder snart. 
 
Idag är det måndag och denna vecka väntar 5 nätters jobb. Inget jag ser fram emot! Jag fylls med ångest och vemod. Jag får hoppas på att dessa nätter går fort för sen väntar ledighet i flera dagar igen.
Snart är det skolavslutning för killarna och ett långt härligt sommarlov väntar dem. Vara uppe länge och få sova hur länge de vill på morgonen.
 
Vi har sålt vårat radhus och det gjordes inann visningen, vilket känns skönt. Vi har skrivit papper och de nya ägarna har den 15/9 som inflyttningsdatum. De vill gärna flytta in tidigare så vi hoppas på i början av Augusti. Vårat nya boende står klart kvartal ett 2016, så vi har letat boende för ca ett halvår. Inte så lätt att hitta något som känns bra. Vi åkte förbi ett hus här i Kungsängen och tittade och jag kände direkt att det inte kändes bra. När vi väl var inne i huset och tittade så stämde min känsla, usch och fy!
På onsdag ska vi titta på en lägenhet i Barkarbystaden, en femma. Det är så gott som klart med den lägenheten. Samuel och Isac är inte helt nöjda med att bo där, men det är nog det minst dåliga valet. Bättre än att stå utan boende i alla fall. Där är det inflyttning första Juli.
 
I lördags var jag på IP med Isac då de hade match mot Lidingö och det blev förlust för Kungsängen, en orättvis förlust där killarna ledde med 2-0, matchen slutade 5-2 till Lidingö. Lidingö hade en kille (som inte orkade springa verkade det som) som stod framför Isac som var målvakt och varje långboll han fick sköt han i mål. Riktigt dåligt!! Killarna var irriterade efter matchen men det är bara att ta nya tag. Ny match på fredag. Andra halvlek så kom regnet så jag var rätt blöt när jag kom hem. Direkt jag kom hem åkte vi till Hässelby där Wilmer hade match mot just Hässelby. Då öste regnet ner och det dök bara upp 4 spelare av 7 anmälda för Kungsängen. Riktigt dåligt att bara skita i att komma och inte ens höra av sig till tränaren! Vi fick låna två killar från Hässelby och matchen slutade 8-2 till Kungsängen. Wilmer och Tintin gjorde fyra mål var. 
Jag frös så jag skakade och var blöt enda in på kroppen när jag kom hem.
På kvällen blev det pizza som åts under täcket i soffan!
 
I torsdags hade Isac picknick med klassen nere vid Lillsjön och Dan och Samuel var med honom dit. Blåsigt och kallt var det, men det var några stycken som badade.
Jag och Wilmer var med Elias och tittade på hans uppgradering i Ju-jutsu. Denna gång var det en halvgradering som gällde för bältet som han redan har och han klarade det galant. Så nästa gradering gäller grönt/vitt bälte.
 
 
 Gänget som fick uppgradera :)
 
Samuel efter dansuppvisningen ♥
 
Ikväll är det fotbollsträning och fys för Isac och han ska även prova ut klubb kläder som vi ska beställa. Wilmer har barmarksträning med hockeyn ikväll, får se om han vill gå på det.
 
Ha en fin dag vänner ♥
 
Ju-jutsu - Samuel - elias