Wilmer ♥

Vaknar upp ännu en dag med sprängande huvudvärk. Har både vaknat och somnat med huvudvärk de senaste dagarna. Inatt har jag även sovit väldigt dåligt. 
Ikväll är det dags för jobb igen..vet inte om huvudvärken har med det att göra. Stressen som jag känner över att åka till ett jobb som ger mig ångest.
Ska gå till företagshälsan och prata och se om det blir bättre annars så blir det byte av avdelning.
Jag måste försöka hinna vila lite under dagen. Samtidigt så måste jag till Vällingby och hämta ut biljetter men först måste jag vänta på ett samtal från Jimmy på Brunna VVS. Han ska komma hit och titta på en droppande kran som gör att jag inte kan tvätta kläder. Även ett rör på toaletten som droppar vatten. Skönt att få det fixat.
 
Klockan 16 har Isac samling i Jakobsbergs ishall för hockeyträning också. Dan som kommer hem idag  kör Samuel till dansen senare ikväll. Låter som att det inte hinns med någon vila idag.
 
Igår var jag och Wilmer till Barkarby och handlade. Han fick ett par nya skor och lunch på Burger King. När han fyllde år fick han många presentkort på Intersport så där var vi en lång stund och gick och tittade på allt. Slutligen så köpte han en ny hockeyklubba och en innebandyklubba. Dessutom så har han presentkort kvar. Han ville inte slösa allt på samma gång ♥
 
 
Rosa är den nya favoritfärgen :)
 
 
 
 
Mamma Fitness som jag gick med i för ett tag sen går hur bra som helst. Maten är det som tar längst tid att komma igång med, men det går hyfsat tycker jag. Äter gott och går ner både i kilo och centimetrar. Vilket känns himla bra.
Det är bara att fortsätta kämpa på och byta livsstil.
 
Dags att ta tag i dagen. Må väl mina vänner ♥
 
Kram
Wilmer

Helgen som gått

Så är det dags för en ny vecka igen. Det är måndag och solen skiner ute, härligt.
Innan jag tar mig ut ska jag göra mina övningar så jag har de gjort. 
 
Helgen gick med en rasande fart då den var fullspäckad med aktiviteter. I fredags hade Wilmer kalas för några kompisar. Han ville inte bjuda så många och det blev åtta med Wilmer. Jag tänkte att det skulle bli lite lugnt men ack vad fel jag hade. Herregud vilket liv och röj det var. Vid halv åtta ville de gå ut och spela fotboll så det gjorde vi. Var skönt att komma ut och de fick springa av sig ordentligt. 
Alla var nöjda när de gick härifrån och det är ju huvudsaken.
 
I lördags var det egentligen hockeyskola för killarna men de hoppade över den. Så det blev en lugn och skön dag..eller rättare sagt blev det lite stress. Vi var och handlade och sen stod det lite städning på schemat. Jag är så jävla less på att städa. Önskar mig en städerska. Samma dag jag har städat klart så är det i princip lika rörigt igen. Nä, nu ställer jag in all städning..
 
Igår var vi i Kallhälls ishall klockan åtta fär Isac och Wilmer hade träning. Isac skulle vara målvakt denna gång. Han tyckte dock inte att det var lika roligt denna gång som förra gången. Han är himla duktig på målvaktsspel.
 
 
Isac som målvakt och Wilmer i svart hjälm ♥
 
När vi kom hem hann vi få i oss lite lunch innan det var dags för ett gemensamt kalas för Samuel & Wilmer. Vänner och familj kom över på fika. 
Roligt att få träffa min bror med hans fina familj. Känner att det är himla trist att vi ses så sällan.
Både Samuel och Wilmer blev nöjda med det de fick. Wilmer ska nu till intersport och shoppa loss :)
 
Efter kalaset var det dags för dans för Samuel. De tränar nu inför uppvisningen som är i maj. Lika roligt varje gång att se uppvisningen och deras framsteg och utveckling.
 
 
 
Att börja med mammafitness är det bästa jag gjort. Äter så god och bra mat. Krävs lite planering men det brukar gå rätt bra. 
Denna laxomelett är riktigt god. Perfekt för mig som älskar lax :)
 
Bakade vaniljbullar till kalaset. Tycker om att baka, men åt ingen själv. Fick dock höra att de var goda :)
 
Wilmer kalasfin i nya tröjan ♥
 
Nu ska jag ta tag i mina övningar och sen ska jag ringa ett samtal ang jobb.
Ska försöka passa på att vila lite också då jag jobbar inatt. Fem nätter väntar denna vecka.
 
Ha en fin dag vänner ♥
 
 
Bakning - Isac - Järfälla HC - Järfälla Team07 - Wilmer - hockey

Hockey och en liten sjuk kille

Måndag idag och sportlovet är slut för killarna. Så idag är det tillbaka till rutinerna igen.
Tre av fyra killar är i skolan. Wilmer är hemma idag med 39 grader feber. Han ligger nu och sover här i soffan.
 
Lilla plutten är helt utslagen ♥
 
Igår var det hockey för Wilmer hela dagen i Tumba. De spelade fem matcher varav den sista mot Almtuna gick Wilmer av isen och bytte om. Han fick en smäll i magen och så var han så trött.
Varje match han spelade så var han inte som han brukade. Han orkade knappt åka skridskor och idag vet vi varför. Han hade säkert feber redan igår. 
Men han kämpade sig igenom matcherna och han gjorde tre mål. 
En fin medlaj fick alla killar som var med och spelade.
Måste säga att Tumba gjort ett bra jobb med denna cup :)
Järfälla HC spelar i röda tröjor.
 
 
 
Wilmer kämpar på i sista matchen innan han gick av isen.
 
I lördags tog jag en tur till IKEA. Var där precis när de öppnade och det var redan sjukt mycket folk där. Inte så genomtänkt att åka dit en lördag precis efter löning! Fick med mig lite hem i alla fall, det viktigaste.
Tänkte ta mig en tur dit igen och då på en vardag som jag brukar.
 
 
Idag står det städa på schemat. Trist men ett måste.