Wilmer ♥

Vaknar upp ännu en dag med sprängande huvudvärk. Har både vaknat och somnat med huvudvärk de senaste dagarna. Inatt har jag även sovit väldigt dåligt. 
Ikväll är det dags för jobb igen..vet inte om huvudvärken har med det att göra. Stressen som jag känner över att åka till ett jobb som ger mig ångest.
Ska gå till företagshälsan och prata och se om det blir bättre annars så blir det byte av avdelning.
Jag måste försöka hinna vila lite under dagen. Samtidigt så måste jag till Vällingby och hämta ut biljetter men först måste jag vänta på ett samtal från Jimmy på Brunna VVS. Han ska komma hit och titta på en droppande kran som gör att jag inte kan tvätta kläder. Även ett rör på toaletten som droppar vatten. Skönt att få det fixat.
 
Klockan 16 har Isac samling i Jakobsbergs ishall för hockeyträning också. Dan som kommer hem idag  kör Samuel till dansen senare ikväll. Låter som att det inte hinns med någon vila idag.
 
Igår var jag och Wilmer till Barkarby och handlade. Han fick ett par nya skor och lunch på Burger King. När han fyllde år fick han många presentkort på Intersport så där var vi en lång stund och gick och tittade på allt. Slutligen så köpte han en ny hockeyklubba och en innebandyklubba. Dessutom så har han presentkort kvar. Han ville inte slösa allt på samma gång ♥
 
 
Rosa är den nya favoritfärgen :)
 
 
 
 
Mamma Fitness som jag gick med i för ett tag sen går hur bra som helst. Maten är det som tar längst tid att komma igång med, men det går hyfsat tycker jag. Äter gott och går ner både i kilo och centimetrar. Vilket känns himla bra.
Det är bara att fortsätta kämpa på och byta livsstil.
 
Dags att ta tag i dagen. Må väl mina vänner ♥
 
Kram
Wilmer