Glädjen börjar komma tillbaka

Äntligen har jag hittat min glädje till att skriva igen. Det har varit så mycket både hemma och på jobbet den sista tiden så jag tappade glädjen till det mesta faktiskt.
Här hemma är det betydligt lugnare nu. Renoveringen är klar, bara lite små fix kvar utvändigt. Nu är det bara att invänta visningarna och hoppas på det bästa. Dock är det fortfarande lika jobbigt på jobbet. I helgen var jag tvungen att tvinga mig dit vilket såklart känns förjävligt. 
Det måste till en förändring och det nu innan jag går under helt. Känns visserligen redan som att jag gjort det på jobbet. Vill verkligen inte gå dit.
 
Här flyter dagarna på i ett rasande tempo och snart är det skolavslutning för killarna. Sen väntar 10 veckor ledigt för dem. Aktiviterna börjar lida mot uppehåll. Samuel har dansuppvisning på söndag och nästa torsdag är det uppgradering för Elias på ju-jutsun. 
Sen är det bara fotboll som gäller fram till augusti. Skönt med lite lediga helger :)
 
Idag fick jag ett välbehövligt mail från min pt på mammafitness. Hon vet precis vad hon ska skriva för att motivera mig och komma tillbaka till rätt spår. Hon såg även resultat på bilderna, vilket jag inte gör. Men det är positivt i alla fall. Nu är det bara att fortsätta på samma bana.
 
Den 14/5 fyllde Isac 11 år och det firade hela familjen nere på IP där Isac hade fotbollscup. När vi kom hem firade vi honom med presenter och marängsviss. Han var mer än nöjd med sina presenter :) Ska försöka få till ett kalas med släkten också. 
 
Lägger upp några bilder från den senaste tiden.
 
Isac med sin medalj efter en heldag med fotboll. Målvakt i vissa matcher. Grym räddning av en straff i slutminuterna också.
 
Fina Elias fångad på bild ♥
 
Favorit frukosten, smoothie med blåbär
 
Lika bra att försöka få till några timmars sömn innan jag ska upp och möta en förälder i Wilmers klass för handling till klassfesten som är på fredag.
 
Kram ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isac - elias
Linda

Styrkekram ❤️

Svar: <3
Mitt Fina Liv