Lite smått och gott från den senaste tiden

Nu har det gått en tid sedan jag uppdaterade bloggen. 
Jag har inte den glädjen att skiva just nu då jag inte mår så bra. Tyvärr kommer väl en liten del av mig alltid att må såhär. Men jag hoppas såklart att det kommer att bli bättre. 
 
Första advent och julen närmar sig med en rasande fart. Julen ska vara glädjens högtid men jag känner väl ingen större glädje just nu utan bara stress och ångest. Egentligen är julen min absoluta favorit bland alla högtider. Nåja, det kanske blir bra trots allt. 
 
Har haft några väldigt tunga dagar här då det varit fars dag, min pappas födelsedag och årsdagen av hans bortgång. Tog mig igenom dessa dagar även i år även om just i år var jobbigare än tidigare år. 
 
Saknar dig ♥
 
Annars går kvällarna åt till killarnas aktiviteter. Köra fram och tillbaka varje kväll. 
Wilmer fotograferades i hockeyn för ett tag sedan och han blev så fin.
 
Finaste Wilmer ♥
 
Wilmer var även på Intensityday med Hockeyfabriken i Järfälla ishall. Det var tre ispass, ett fyspass och en teori som var avslutning. Han var helt slut efter denna dag men han tyckte det var himla skoj. De fick dra varandra med rep i olika ställningar, åka med fallskärm och mycket individuell träning. 
Wilmer tycker verkligen att hockey är så roligt. 
 
Full fart med fallskärm
 
 
 
Igår var vi i Vaxholm då Wilmer hade match mot just Vaxholm. Denna match spelades i 3x15 minuter, lite längre än vad våra killar är vana vid. Med bara två avbytare så blev de lite trötta, men kämpade på hela matchen. De vann tillslut med 12-11. Wilmer gjorde fem mål totalt och två av dem i slutet. Avgörande målet gjorde han när det var sju sekunder kvar. Fick glada spelare av isen och en mycket stolt mamma.
 
Uppvärmning innan matchen.
 
Äntligen har jag lyckats tjata mig till en tid hos Bup av skolläkaren. Sämre skolläkare får man nog leta efter. Jag har vait på ett besök där och pratat lite om Isac och hans problem med maten. Nästa gång ska även Isac följa med och få prata med psykologen och gången därpå ska vi föräldrar dit ensamma och prata om fortsatt hjälp. Jag vill bara ha en bekräftelse på denna diagnos som jag tror att han har. När jag läser om Selektiv ätstörning så är det precis som att det är Isac de skriver om. Tyvärr har denna diagnos ej kommit till Sverige ännu. Därför får man tjata sig till alla besök hos läkare osv. Alltför ofta känner jag mig bara uppgiven eftersom läkarna inte tar detta på allvar. Det är inte många maträtter som våran fina Isac äter. 
 
Ofta trött och hängig. Fina Isac ♥
 
Nästa vecka ska vi med Samuel på gymnasiemässan och veckan därpå ska vi till Fryshuset på Öppet hus. Han vill gärna gå där på estetiskt program inriktning dans. 
Jag satt och tittade på alla danser som han gjort med Danslinjen och vilken utveckling på bara denna termin. Han är så himla duktig. Ska bli kul att titta på uppvisningen i maj.
 
Denna vecka väntar fem nätters jobb :/ Usch och fy, inget som jag ser fram emot.
 
Kram Victoria
Isac - Järfälla Team07 - Järfälla ishall - Känslor - Selektiv ätstörning - Wilmer - saknad
Cissi

Skönt att ni förhoppningsvis får hjälp med maten. Inte lätt när man söker hjälp och vården inte tar en på allvar.
Hoppas du snart mår bättre