Helgen i bilder

Dagarna susar förbi i rask takt och det känns bra just nu. Ju fortare tiden går ju närmare kommer vi inflyttning i vårt nya boende. Vill bort från lägenheten här i Barkarby.
Vårat hus står på plats och vi var in och tittade hur det såg ut för någon kväll sedan. Det kommer bli så bra när allt är klart. 
Gjorde en ändring i tillvalet såhär precis innan det skulle skickas iväg för beställning. Kom på att jag inte ville ha en mörk bänkskiva. Hoppas på att den jag valde blir bra till det vita köket.
 
I lördags var det dags för sista matchen i sanktan för Isac. De spelade borta mot Hässelby. Vinst med 7-2 och det var en nöjd Isac som kom av planen. Han älskar att stå i mål och han har utvecklats något enormt.
På lördag är det cup på Kungsängens IP och jag ska stå där och frysa hela dagen och jobba såklart. Roligt att titta när laget spelar.
 
Fina Isac glad efter matchen.
 
Wilmer var och spelade en miniturnering i hockey ute på Ekerö. Han åkte dit med en kille i laget och lämnades av hemma hos sin farmor och farfar sedan. Han hade gjort ett mål vilket han var glad över :) Annars hade de förlorat stort i alla matcher berättade han glatt. Inga sura miner där inte.
Får se hur det går på lördag då det är hockeyskoj och flera matcher att spela. 
 
Jag och Dan åkte på kryssning mellan lördag och söndag. Vi åkte med Birka och det var så skönt att komma hemifrån och bort från alla måsten. Finns inte en lugn stund på kvällarna. Jag har ju dagarna fria eftersom jag jobbar natt och är långledig rätt ofta. Dan är ju bara ledig på helgerna och då är det också en massa träningar och matcher så för honom var det nog extra skönt att få komma iväg.
 
 
Tur att jag hade vantar med mig ;) Ett stadigt grepp kring vinglaset 
 
Gröna Lund
 
 
 
 
 
Mycket god mat fanns det. Jag åt mycket räkor, lax och röror. Till lunch på söndagen blev det såklart en räkmacka :)
 
När vi kom hem så var det bara att köra Samuel till dansen.
 
Igår var det föräldramöte för Samuel och fokus var information angående gymnasiet. Fick egentligen inte ut något av det. Ska åka med Samuel till de skolor han funderar på att söka till och gå på deras öppna hus och mässan i november.
Finns inte alltför många skolor att välja mellan när han vill gå en speciell iniktning och inte de "vanliga" pogrammen som finns på alla skolor. 
 
Ikväll är det dags för ju-jutsu för Elias och Danslinjen för Samuel.
 
På återsende ♥
Isac - Kryssning - Kungsängens IF P04 - Kärlek - Målvakt - fotboll

Uppdatering

Här springer dagarna iväg med en rasande fart. Varje dag utom fredagar är det träningar för barnen. 
Samuel kör numera dans 6 timmar i veckan istället för 2. Han går kvar två timmar på streetdance och han har även börjat på Danslinjen 4 timmar. 
Han tycker att Danslinjen är riktigt roligt och han vill satsa på dansen. Drömmar är till för att följas :)
Elias har börjat i vuxengruppen på ju-jutsu och han tycker det är skoj. Han tränar två dagar i veckan mellan 19-20.30. Han kom hem med tandskydd och ska köpa ben/handledsskydd.. Nu ska de börja med sparkar och annat.
Isac kör numera bara fotboll och har träningar två dagar i veckan och matcher på det. 
Wilmer håller på med både hockey och fotboll. Vissa veckor är det hockeyträningar 3 dagar i veckan. Men han tycker det är roligt och ser sig redan spela i NHL.
Upp till tre träningar varje dag. Inte undra på att jag är trött.
 
Mellan alla körningar till alla träningar ska jag försöka få i mig mat, hinna sova efter jobbet och umgås med familj och vänner. Det sociala livet med att träffa vänner hinns inte med tyvärr..eller väldigt sällan i alla fall.
Jag har känt ett bra tag nu att jag inte pallar med detta tempo. När jag jobbat natt och ska sova så känner jag en enorm stress över att jag inte hinner sova klart eftersom jag måste hämta i skolan och vara på hockeyn 15.45. Att jag blev ass. lagledare i hockeyn gör inte saken bättre. Så mycket att styra upp hela tiden och mailen bara ramlar in. Vore glad om jag slapp det. Men i hockeyn kan vi föräldrar inte smita ifrån uppgifter..eller ja vissa verkar kunna det.. Jag minns inte ens när jag sov längre än fyra timmar efter jobbet. Jag har ont i huvudet varje dag, stickningar i fingrarna och även i halva ansiktet till och från. Jag är ofta på dåligt humör och har ont i magen. 
Att jag inte trivs på jobbet gör inte saken bättre. Att inte trivas på jobbet är väldigt frustrerande, speciellt när jag inte får någon respons på det jag säger. Bara en tidsfråga innan jag bryter ihop totalt.
 
Tid med min familj är det jag prioriterar högst nu. Det är dem som ger mig kraft och energi. 
Jag och Dan var på bio för ett tag sen och tittade på Så ock på jorden och innan åt vi tapas. Mysig kväll. Filmen var helt underbar. Alla känslor kom fram.
 
Mumsigt med tapas.
 
Vi var upp till Norrboda för ett  tag sen för att se hur det går med husbygget och de hade fått upp tre parhus. Det går fort för dem att få dem på plats. Vore skönt om inredningen går lika fort. Vårat hus sätts nog upp i veckan.
Längtar till vi får flytta in!
 
Tre hus på plats.
 
Jag var på bio med Wilmer också, vi såg insidan ut. Bra film som både jag och Wilmer tyckte om.
 
Wilmer ♥
 
I lördags var det så dags för första träningsmatchen i hockey för Wilmer. Vi åkte till Stora Mossen där de mötte Göta Traneberg. Han tyckte det var roligt och ser fram emot nästa match.
Det var så fruktansvärt kallt i den ishallen, 3 grader. Nu är det dags att köpa vinterkläder!!
 
Järfälla HC i röda tröjor.
 
Direkt efter matchen åkte vi vidare till Sollentuna och Helenelunds IP där Isac hade fotbollsmatch mot just Sollentuna. Isac var grym i målet. Matchen slutade 3-3.
 
Bästa målvakten ♥
 
Har lite roliga saker inplanerade under hösten som jag ser fram emot. Nästa helg åker jag på kryssning med min bättre hälft. I början av oktober ska jag till Hamburger Börs och titta på Alcazar. Det ska bli himla roligt!
 
Ta hand om er vänner ♥
 
 
 
 
 
Isac - Järfälla Team07 - Kungsängens IF P04 - Middag - Målvakt - Norrboda - Wilmer - fotboll - hockey