Helgen i bilder

Dagarna susar förbi i rask takt och det känns bra just nu. Ju fortare tiden går ju närmare kommer vi inflyttning i vårt nya boende. Vill bort från lägenheten här i Barkarby.
Vårat hus står på plats och vi var in och tittade hur det såg ut för någon kväll sedan. Det kommer bli så bra när allt är klart. 
Gjorde en ändring i tillvalet såhär precis innan det skulle skickas iväg för beställning. Kom på att jag inte ville ha en mörk bänkskiva. Hoppas på att den jag valde blir bra till det vita köket.
 
I lördags var det dags för sista matchen i sanktan för Isac. De spelade borta mot Hässelby. Vinst med 7-2 och det var en nöjd Isac som kom av planen. Han älskar att stå i mål och han har utvecklats något enormt.
På lördag är det cup på Kungsängens IP och jag ska stå där och frysa hela dagen och jobba såklart. Roligt att titta när laget spelar.
 
Fina Isac glad efter matchen.
 
Wilmer var och spelade en miniturnering i hockey ute på Ekerö. Han åkte dit med en kille i laget och lämnades av hemma hos sin farmor och farfar sedan. Han hade gjort ett mål vilket han var glad över :) Annars hade de förlorat stort i alla matcher berättade han glatt. Inga sura miner där inte.
Får se hur det går på lördag då det är hockeyskoj och flera matcher att spela. 
 
Jag och Dan åkte på kryssning mellan lördag och söndag. Vi åkte med Birka och det var så skönt att komma hemifrån och bort från alla måsten. Finns inte en lugn stund på kvällarna. Jag har ju dagarna fria eftersom jag jobbar natt och är långledig rätt ofta. Dan är ju bara ledig på helgerna och då är det också en massa träningar och matcher så för honom var det nog extra skönt att få komma iväg.
 
 
Tur att jag hade vantar med mig ;) Ett stadigt grepp kring vinglaset 
 
Gröna Lund
 
 
 
 
 
Mycket god mat fanns det. Jag åt mycket räkor, lax och röror. Till lunch på söndagen blev det såklart en räkmacka :)
 
När vi kom hem så var det bara att köra Samuel till dansen.
 
Igår var det föräldramöte för Samuel och fokus var information angående gymnasiet. Fick egentligen inte ut något av det. Ska åka med Samuel till de skolor han funderar på att söka till och gå på deras öppna hus och mässan i november.
Finns inte alltför många skolor att välja mellan när han vill gå en speciell iniktning och inte de "vanliga" pogrammen som finns på alla skolor. 
 
Ikväll är det dags för ju-jutsu för Elias och Danslinjen för Samuel.
 
På återsende ♥
Isac - Kryssning - Kungsängens IF P04 - Kärlek - Målvakt - fotboll