Dags att börja övningsköra

I tisdags var det äntligen dags för Samuel att börja övningsköra. Han har väntat på denna dag hur länge som helst.
Dan är handledare och jag med eftersom vi skulle på föräldramöte direkt efter att Samuel kört och vi lämnat av honom vid Dansgaraget.
Jag måste säga att det gick väldigt bra och han tyckte det var hur skoj som helst. 
I skrivande stund är han ute och kör igen :)
 
 
 
Nu är det bara att vänta på att de kommer hem så ska vi åka och handla lite godsaker inför morgondagen.
Samuel - Övningskör

Lite gott & blandat

Lördag idag och snart lider april mot sitt slut. Två nätter kvar att jobba innan min sköna ledighet infaller :) Tänkte fixa hemma och sortera. Hoppas på att få besök också av våra vänner Dennis & Anneli och alla barnen. 
 
Igår efter skolan åkte Samuel till UBG med två tjejer från danslinjen för att repa dans till uppvisningen som är i maj. Ska bli himla skoj att se uppvisningen i år då han kör både streetdance med Gustav och danslinjen med Emilio/Tore m.fl.
När han kom hem så åkte vi till Mio för att beställa sängar åt Samuel och Elias. Tre veckors leveranstid var det. 
Sängarna och bordet vi fick hem väldigt försenat från furniturebox kommer att skickas tillbaka. Jag är så jäkla less på den butiken!! Kommer icke att handla därifrån igen.
Så nu är det bara ett bord till vardagsrummet som fattas. Jag vet ju vad jag vill ha, men det är lite dyrt kan jag tycka. Får se vad det blir.
 
Bästa Wilmer ♥
 
Förra helgen var det premiär i sanktan för både Isac och Wilmer. De spelade hemma bägge två. Isac stod som vanligt i mål och det blev vinst med 6-1 :) För Wilmer som bara har tränat en gång efter att hockeysäsongen tagit slut gick det väldigt bra på planen och han tog för sig. Tyvärr slutade det med en förlust, men han var lika glad för det. 
Idag har bägge match igen, Isac borta och Wilmer hemma. Isac får åka med en kompis till Spånga och Dan går med Wilmer ner till IP. Själv missar jag matcherna då jag måste sova efter jobbet. Tycker det är så trist att missa när det är match då jag tycker det är skoj att titta.
 
Min målvaktskille ♥
 
I väntan på att hans match ska börja spelade han med Samuel & Elias.
 
Just det, vi har ju äntligen blivit av med vår Golf och köpt en ny bil!
 
Äntligen en svart passat :)
 
 
fotboll