En helg på Scandic Hasselbacken

Helgen som gick var Isac & Wilmer hemma hos min mamma & Micke. Samuel och Elias var hemma själva, vilket de tycker är skönt.
 
Jag och Dan hade bokat in en helg inne i stan och denna gång bodde vi på Scandic Hasselbacken ute på Djurgården. Fint hotell med bra läge. 
När vi åkte in till stan så regnade det och jag kände att vistelsen på Grönan inte var så aktuell. Men när vi kom fram så sprack det upp och solen tittade fram.
Vi tog en tur till Grönan och lyssnade på Niklas Strömstedt. Han var lika bra som alltid.
 
 
 
 
Efter konserten gick vi ut och åt en god middag. Jag åt grillad lax med sallad. Lika gott som alltid :) Äter ofta lax eller någon annan fisk när jag äter ute.
 
På lördagen gick vi runt lite i stan och handlade. Vi åt lunch på Kajsas Fisk och vi tog en toast skagen. Så himla gott var det. Under kvällen tog vi en tur in på Grönan igen. Betydligt mer folk då Deep Purple uppträdde. Vi lyssnade en stund och sedan gick vi vidare och åt en god middag. Denna gång blev det en The harvard club sandwich. Riktigt gott och den åt jag på O'Learys mitt emot Grönan. Vi tittade på matchen mellan Italien - Tyskland och jag hoppades att Italien skulle vinna. Det blev både förlängning och staffar så matchen var slut runt halv tolv och då promenerade vi den korta sträckan till hotellet.
 
Det var en riktigt skön och härlig helg som jag fick spendera med Dan ♥
 
Idag var jag till läkaren igen för min arm som gör helt galet ont. Jag skulle ta blodprov och det gick inte alls bra. Jag är svårstucken och blir lika nervös varje gång. Hon på labb var specialistutbildad för att ta på just svårstuckna, men det fungerade inte i alla fall. Det slutade med att hon fick ta kapillärt och mjölka fram blodet. Tog lite tid men tillslut så hade hon det hon behövde. Sänkan var lite förhöjd så någon inflammation har jag säkert. Han skickade även en remiss till Vällingby för röntgen av axel & nacke. Resultatet just nu blev sjukskrivning mina fem sista nätter och citodon. Hoppas på att detta hjälper nu. Inga lyft eller träning med hantlar för jag göra. Hoppas detta går över under min semester.
 
Häromdagen fick jag veta att en klasskamrat gått bort. Alldeles för tidigt, bara 40 år ung. Livet är orättvist. 
Så ta hand om er allihop och era nära och kära ♥
 
Sommar - gröna lund - kajsas fisk - niklas strömstedt