Grattis Isac 12 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är Isacs födelsedag, hurra hurra hurra ♥
Han blir hela 12 år idag, tiden flyger fram. 
Isac har varit i Örebro idag och badat med Dan och Elias. De är på väg hem nu och när de kommer hem väntar firande med gott fika och mat som Isac bestämt.
Eftersom jag jobbar i helgen får vi ta kalaset för familjerna en annan dag.
 
Imorse fick han en AIK målvaktströja som han velat ha ett tag. Han blev väldigt glad över den. Han fick även en airboard som väntas komma om ca två veckor. 
 
Min fina, charmiga, busiga kille ett stort GRATTIS på din födelsedag. Jag älskar dig ♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isac med Patrik Carlgren 2014 :)
Isac - födelsedag

KungsCupen 5/5-2016

Igår var det dags för KungsCupen för Isac och hans lagkamrater. Alla föräldrar ska arbeta denna dag eller inför cupen. Själv bakade jag två plåtar med chokladrutor. Eftersom jag jobbade natten till igår så fick Dan sköta jobbet i kiosken och det är jag glad över. Det är det värsta jag vet. Bara en massa stress, vilket jag inte klarar av. Finns annat jag hellre gör. Efter det passet så var det dags att vara jour och det innebär att man kan kolla på matcherna och inte göra så mycket. Se till att allt 
 
När jag vaknade så gick jag ner till IP lagom till Isacs första match. Det var riktigt roligt att se killarna spela och de gick obesegrade genom cupen och vann pokalen :) Isac släppte bara in två mål på sex matcher. Han är grym i mål!
 
Bästa Isac ♥
 
Direkt efter alla matcher var det dags att åka vidare till jobbet. Nu ska det bli skönt med en ledig helg innan nästa veckas fem nattpass. 
 
Isac - KungsCupen - Kungsängens IF P04 - Kungsängens IP - Målvakt - fotboll

Valborg

Igår så var det då sista dagen av april och det betyder Valborg. 
Vi var hemma i år och tog det lugnt. Vi åt god mat och tittade på film. Isac for iväg på bio med en kompis i Kista och sen lämnades de av här då Lukas skulle sova över. 
 
Jag, Dan och Wilmer tog oss ner till brasan en kort stund. Wilmer cyklade och vi gick. Till brasan blev det en liten omväg och när vi skulle hem kändes vägen väldigt lång. Vi skulle behöva ut och gå lite i området så man lär sig hitta överallt.
Skönt med en liten promenad i alla fall :)
 
 
 
 
 
 
Linslusen ♥
 
 
 
Valborg - Wilmer