Ny vecka med nya möjligheter

Då var det måndag igen och veckorna springer fram. Jag är ledig fram till onsdag och det är så skönt. 
Idag har jag kommit igång med träningen igen efter ca en månads uppehåll p.g.a. sjukdomar. Det var sjukt jobbigt, tog i så jag mådde illa! Men det är alltid skönt efteråt när det är gjort. 
 
Idag tänkte jag åka en sväng till skolan och plugga. Läser svenska 2 på distans, men idag behöver jag lite hjälp från läraren så jag passar på att åka dit. 
Senare är det träning för barnen i vanlig ordning, ikväll är det Isac som har träning. 
I lördags var det matcher för både Isac och Wilmer i fotboll. Dan fick åka med Isac till Spånga och fick se en vinst med 5-0. Isac är en grym målvakt :)
Själv gick jag ner till IP och tittade på Wilmer som spelade dubbla matcher. De förlorade bägge matcherna. Bara att komma igen till nästa helg. Det var så sjukt kallt på IP, höll på att blåsa bort!
 
Ska ta och åka iväg och handla inför middagen ikväll. 
Isac - Wilmer - fotboll

Mitt i natten

Det var väldigt var det var svårt att sova inatt. Tankarna går i ett och det är inte alls roligt. Oftast lyckas jag lägga bort dessa tankar men vissa dagar är de starkare än starkast. Vill inte prata om det, det blir alldeles för jobbigt och verkligt. 
 
Dagarna går verkligen fort nu. Jag gör absolut ingenting och ibland är det skönt men vissa dagar kan jag känna en liten stress över det. Orkar inte träffa människor eller rättare sagt så vill jag inte träffa människor. Tycker bara att det är jobbigt. 
Vi var iofs hos våra vänner i Barkarby i fredags och åt middag och det var trevligt. Det var längesedan vi sågs. 
 
I torsdags var jag in till Åsö vuxenutbildning och gjorde ett antagningsprov till deras utbildning på yrkeshögskolan. Det gick rätt bra tycker jag. I juni får jag veta om jag kommer in eller inte. Jag hoppas det så jag kommer bort från jobbet. Känner att jag behöver göra något annat. 
 
Jag tänkte sätta på en film en stund eftersom jag garanterat somnar då. Imorgon är första dagen på mitt nya liv..sägs det iaf. Vi får se hur det går..
Tankar

En tur in till stan

Igår åkte jag och Wilmer in till stan en sväng. Vi gick längs Drottninggatan och stannade och tittade på alla vackra blommor och läste på alla lappar som låg där. Jag blev väldigt tagen när vi var där. Vi promenerade mot Hötorget och det låg blommor lite överallt längs vägen. En vecka har gått sedan terrorattacken ägde rum. Fortfarande läggs det blommor, nallar, teckningar och fina dikter där. När det hände hade vi vår äldsta son i skolan på Fryshuset och han kunde inte ta sig hem. Lärarna lät inga elever ta sig från skolan innan de visste hur eleverna skulle ta sig hem. Vi gjorde ett försök till att hämta hem honom, men det var ingen ide. Det gick inte att åka igenom stan. Som tur var har vi en vän som bor på södra sidan av stan och han hämtade Samuel och sedan flera timmar senare så skjutsade han hem honom. Det är jag väldigt tacksam över.
 
Så mycket blommor och ljus ♥
 
Vi fortsatte mot Kungsträdgården och fotade körsbärsträden. De är så himla vackra.
 
 
 
Vi tog sedan en fika på Espresso House på Hötorget innan Wilmer handlade lite kläder innan vi åkte hem igen. Vi hade det mysigt, dock var det himla kallt!
kungsträdgården