Skokloster slott & AIK on ice

I onsdags var vi till Skokloster slott, ett av de vackraste slotten tycker jag. Det ligger precis vid vattnet. Elias var ledig från jobbet även denna dag så han följde med och det gjorde även Isac och Wilmer. Samuel var på jobbet.
 
Wilmer & Isac ♥♥
 
 
 
Isac & Elias ♥♥
 
 
Inte ofta jag får med Elias på bild ♥
 
 
 
Senare åkte vi med Wilmer till Hovet där det var AIK on ice. Wilmer provade att se hur hårt han sköt, det var svårt eftersom klubban var för lång. Men 58 km/timmen blev det i alla fall :)
Vi tittade när de presenterade laget och när de tränade.
Sedan var det dags för autografskrivning och jag skulle fota tre spelare till Wilmer.
 
Christian Sandberg
 
Eric Castonguay
 
Nils Höglander
 
 
AIK - Isac - Skokloster slott - Wilmer - hockey

En tur till graven

I måndags åkte jag till Hallstahammar till graven. Pappa, farmor och farfar ligger tillsammans i en grav ♥
Det är längesedan pappa och farmor gick bort och jag har inte varit många gånger vid graven. Jag tycker det är riktigt jobbigt. Nu kände jag att jag var tvungen att åka. Jag måste på något sätt tillåta mig själv att sörja. En stor del av mitt hjärta dog när de två dog och det kommer aldrig att bli helt igen. 
Känns jobbigt att inte ha någon att prata med, någon som faktiskt förstår.
 
Tårarna började i alla fall rinna långt innan jag kom fram. Jag satt i bilen säkert en halvtimme timme innan jag ens gick upp till graven. När jag väl gick upp så kunde jag inte gå fram till gravstenen utan satte mig på en parkbänk. Satt där väldigt länge innan jag gick fram till graven. Det liksom knöt sig i bröstkorgen och jag fick svårt att andas. Denna ångest är inte rolig. Men jag kände ändå att det var skönt att vara där, ensam.
 
Jag åkte tillbaka i tisdags och planterade blommor. Då gick det bättre. Kanske för att jag hade något att göra som tog bort fokus från sorgen som jag känner. 
 
Jag saknar er varje dag och tänker på er varje dag ♥♥♥
Känslor - Kärlek - Livet - saknad

Gripsholms slott

I tisdags åkte vi till Gripsholms slott och även till Sundbyholms slott. Vi var dock inte i Sundbyholm så länge. Jag tänkte åka dit en annan dag och gå runt och titta. 
Elias var ledig från jobbet då hans handledare var sjuk så han följde med.
 
Vid Gripsholm är det så fint. Det ligger så vackert vid vattnet.
 
 
 
 
 
 
Wilmer vid önskebrunnen ♥
 
 
 
Vackert slott
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gripsholms slott - Isac - Mariefred - Wilmer - elias