Det är jobbigt nu

Jag vet inte hur många inlägg jag har skrivit de senaste månaderna och sedan raderat dem. Jag vet inte heller hur många inlägg jag har skrivit och sparat utan att publicerat dem. Ändå skönt att skriva även om inläggen sedan raderas.
 
Tisdag idag och jag har nu min lediga period vilket känns skönt. Jag är så trött hela tiden, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Jag sover iofs väldigt dåligt just nu och har gjort ett bra tag tillbaka. Gillar inte nätterna. 
För många tankar och drömmar. Tankar som jag inte vill ha. Tankar som är för jobbiga att prata om. Borde prata om dem, men jag kan inte. Det går inte. Får bara en jävla jobbig ångest av allting. Önskar bara att allt kunde försvinna från mitt huvud. Känns som att jag just nu hela tiden blir påmind om saker och ting. Det får mig att känna mig helt jävla värdelös och betydelselös. Överflödig helt enkelt.
Den här gnagande känslan av att något kanske har hänt eller händer är så sjukt jävla jobbig och jag går sönder inombords av den. Jag måste få bort den på något vis, men jag vet inte hur.
Hur många tårar kan en människa ha egentligen, mina borde vara slut för längesedan.
En dag kanske det känns lättare, vilket jag hoppas.
Får börja med att ta tag i mig själv och göra saker som får mig att må bra. När jag orkar börja umgås med människor som får mig att må bra. Just nu vill jag inte träffa människor, orkar inte. Jag vill inte heller prata i telefon. Tycker det är väldigt jobbigt att prata i telefon just nu.
 
Känslor - Livet - Tankar
Dan Palmqvist

Vi fixar allt tillsammans. Älskar dig! ❤❤❤

Svar: Älskar dig <3
Mitt Fina Liv