Skador, dansföreställning & födelsedagar

Nu var det väldigt längesedan jag skrev någonting här på bloggen. 
Jag har haft väldigt mycket att göra i skolan. En vecka kvar i skolan innan jag ska ut på min sista LIA, denna gång blir det på neo på NKS. Jag hoppas det blir roligt och lärorikt. Denna gång ska jag göra min LIA under natten, det ska bli så skönt.
När jag sedan kommer tillbaka till skolan så är det inte långt kvar till examen. Som jag längtar!
 
Här har det hänt lite av varje sedan jag skrev senast. Wilmer har fyllt 11 år, Samuel har fyllt 18 år. Helt galet vad tiden går. Jag tycker att tiden går alldeles för fort. 
Min 11-åring ♥
 
Min 18-åring ♥
 
Vi har även varit på Norra Brunn, det fick Samuel och Elias i julklapp. De ville se Johan Rheborg. Niklas Andersson och Måns Möller var också där. Vi satt vid bordet längst fram vid scenen och det var väl inte så lyckat om man vill undvika att få frågor :) 
Så här i efterhand var det väldigt roligt, men där och då var det lite jobbigt. Men Samuel och Elias tyckte det var roligt. De tyckte om att prata :) 
 
 
Toast skagen, finns det något godare?
 
Wallenbergare till varmrätt 
 
Innan jag gick till Norra Brunn så var jag hemma hos en klasskamrat. Det var väldigt trevligt :) Det hoppas jag att vi gör om. Det var alla som sitter vid mitt bord i skolan, vi är en grupp på fyra stycken. Så med var också Karin, Natalie och vi var hemma hos Birgitta. 
 
Jag har varit inne på akuten två gånger med Isac på kort tid. Han gjorde illa sin axel i skolan och kunde inte röra armen. När vi kom fram till akuten fick jag höra att det var kaos där och vi blev hemskickade utan att få träffa en läkare. Bara sjuksköterskan som tog en snabb blick på honom. Det kan ju omöjligt vara mitt fel att det var kaos där!
I fredags hade Isac en fotbollscup ute på Ingarö och vi åkte dit. Han var på bra humör. På uppvärmningen så kastade han sig för att rädda ett skott och föll då på sin axel igen. Han kunde inte vara med på cupen utan vi åkte till akuten igen. Denna gång fick vi träffa en helt underbar läkare. Hon är absolut den bästsa läkaren jag träffat till barnen. Hon pratade med Isac, förklarade och visade på bilder var han skadat sig. Vad han skulle göra för att det ska läka. 
Så nu blir det ingen fotboll på 3-4 veckor. Han måste ha full rörlighet i axeln och armen för att få börja spela igen. 
 
Bästa Isac ♥
 
Samuel som fick en fraktur i nyckelbenet för ett tag sedan kunde bara vara med i 1 och 1 1/2 dans på skolans föreställning. Han skulle ha varit med i sex stycken. Men bättre att ta det lugnt och låta det läka som det ska. Det kommer fler föreställningar. 
 
 
Samuel och några ur hans klass i deras egen koreografi :)
 
 
 
Isac - Kungsängens IF P04 - Samuel - Wilmer - fotboll - födelsedag