Uppdatering

Det är mycket i skolan så här på slutet innan examen. Nu håller jag och tre av mina klasskamrater på med examensarbetet. På torsdag ska det vara inskickat. Jag ser fram emot examen nu och få börja jobba. 
Jag börjar jobba den 11/6 på Astrid Lindgrens barnsjukhus och det ska bli spännande. Lite nervöst är det allt. I fredags var jag in till mitt gamla jobb och skrev på mina uppsägningspapper. Det kändes både lite ledsamt och skönt. Nu ska det bli roligt att gå vidare och utvecklas. 
 
Här har det hänt en del sedan sist. Dan har blivit transplanterad och efter diverse komplikationer är han nu hemma. En månad blev han kvar på sjukhuset. Njuren fungerar som den ska. 
Det var tufft hemma under den perioden och jag är glad att jag hade en person att prata med. Jag hade både min LIA på neo nattetid och samtidigt skulle jag köra barnen fram och tillbaka till deras träningar och hälsa på Dan i Huddinge. Sov inte många timmar den perioden. Hade en underbar handledare på min LIA och det är jag så tacksam över. Hon skickade flera mess och undrade hur vi mådde. Annars är det speciellt en person som jag har pratat mycket med. Bästa Nicole i min klass. Vi kan prata i flera timmar och det uppskattar jag. Alltid lika roligt. Jag är så glad att vi hamnade i samma klass ♥
 
Vi har varit ner till Göteborg och tittat på Danny Saucedo på Gothia Tower. Det var trevligt. Showen var så bra och maten likaså. 
 
 
Jag och Wilmer har varit på hockey i Hovet. Vi såg Tre Kronor-Ryssland och vi fick se en vinst för Sverige. 
 
 
Samuel var iväg på sin första studentskiva och hade väldigt roligt.
 
 
Isac har fyllt 14 år. Helt galet vad tiden går fort!
 
14 år ♥
 
Innan Samuels dansuppvisning i helgen så satt vi vid Karlaplan i solen och hade det skönt. Jag tycker verkligen om att vara inne i stan.
 
 
Igår var jag med Isac och Wilmer till Lillsjön då de ville bada. De tyckte att det var kallt men var i vattnet en stund innan de kom upp.
 
Mina fina killar ♥
 
De tog en liten promenad uppför berget
 
 
Nu ska jag försöka sova en stund innan det är dags att gå upp och åka till skolan.
 
 
Danny Saucedo - Isac - Lillsjön - Samuel - Stockholm - Wilmer