Andra December

Andra December är här och julmusiken är igång. Försöker göra allt för att få ett uns av julkänsla. Men känner mig bara helt tom. 
Idag ska jag väl få upp lite stjärnor i fönstren. Har inte hunnit med det. Jobbat hela helgen och försökt sova på dagarna. I söndags fyllde Elias 13 år. Tiden går fort och jag hinner inte med. 
Men nu har jag ledigt fram till nästa onsdag och det känns skönt. 
 
Så fort Isac och Wilmer kommer hem ska vi ner på IP så de får åka skridskor en stund. Har en känsla av att vi kommer få vara där varje dag nu.
 
I lördags spelade Isac och Wilmer en maskotmatch i Uppsala. De mötte Almtunas 07:or i periodpausen mellan Almtuna-Karlskoga. Det blev 2-2. Killarna tyckte att det var roligt. Själv tyckte jag att det var trist att missa det.
Men i januari får jag en ny chans att se Isac spela igen. Då ska Isac och några andra i laget spela en internmatch i periodpausen mellan Djurgården-Luleå på Hovet. Såklart ser Isac fram emot att få spela på Hovet.
Den chansen får även Wilmer lite längre fram.
 
På torsdag är det dags för julbord med jobbet och på fredag ska vi på teater med vänner. Jag hoppas jag känner mig bättre till dess.
 
Nu ska jag göra mig klar för att fara till Ikea. Skönt att kunna åka dit på förmiddagen när det inte är allt för mycket folk där. 
 
Ha en fin dag mina vänner ♥
Oslofru

Hoppas du också får en fin dag kära du :)

Svar: Tack :)
Mitt Fina Liv