Jag är så glad, vi ska flytta :)

I slutet på december satt jag och tittade runt lite på hemnet för att få lite inspiration till hemmet. Tittade såklart efter nytt boende också.
Vi fastnade för en annons för ett parhus här i Kungsängen. Det fanns en planritning på hur det skulle komma att se ut när det är klart. 
 
Jag fyllde i en intresseanmälan för att gå på visningen för att se hur det såg ut. Det visade sig att det inte fanns något hus att titta på då de inte har börjat bygga de ännu.
 
Vi tog beslutet att prata med banken och kolla upp allt som har med finansieringen att göra. Huset kostar ju ändå 2 995000. Mycket pengar för ett boende tycker jag.
Det blev en för mig lång väntan där jag pendlade mellan hopp och förtvivlan. Det ska byggas 15 hus med plats för 30 familjer. 
Vi hade ingen aning hur vi låg till på kölistan.
Så idag ringde mäklaren och frågade om vi fortfarande var intresserade och det var vi såklart. Så vi valde hus nummer 9 och på söndag ska vi skriva på ett bokningsavtal :)
 
Det känns så sjukt bra och overkligt att få flytta in i ett helt nytt boende och vissa saker i inredningen får vi välja. Det kommer bli toppen. Nackdelen är väntan på att få flytta in. Vet inte när det är tänkt att det ska börjas bygga. Men i kvartal fyra är det inflyttning.
 
Det är ett bostadsrätt parhus och det passar oss bättre än radhuset vi bor i idag. Slippa tänka på allt som har med utsidan på huset att göra. 
 
På torsdag kommer mäklaren hit för att gå igenom allt inför försäljningen av vårat radhus. Känns lite nervöst faktiskt. Men det ska nog gå bra. 
 
Jag är iaf himla glad och nu är alla killarna med på noterna inför en flytt. Flytten innebär att de får ta bussen eller cykla till skolan. Vi ska flytta till ett nytt område för oss, Norrboda.
Det skall bli så skönt att slippa detta område, framförallt vårat kvarter. Bor alltför många sura människor här. Det blir lite som en nystart.
 
Ska väl försöka sova lite då jag ska med killarna på hockeyskola imorgon klockan 10 i Jakan.
 
Kram Victoria ♥
Norrboda - Nytt boende - familj
pia

Hej vad kul att ni ska flytta men en fråga vad är det för skillnad på radhus och parhus? Kram Pia

Svar: Det känns väldigt bra :) Radhus är det flera familjer som bor i samma länga. Parhus bor det två familjer i ett hus och sen är det mellanrum till nästa :)
Mitt Fina Liv

Linda

Grattis igen...så glad før din,er skull ❤️

Svar: Tack så mycket 💖
Mitt Fina Liv

Anonym

Hejsan,
Jag och min sambo funderar på Norrboda.
Hur trivs ni i området?
Har du förresten koll på vilken förskola som är bäst/mest eftertraktad i området/närområde? :)
Med vänlig hälsning, Maria

Svar: Vi har bott här i ca 1 1/2 månad och vi trivs väldigt bra :) Ett fint område som bara växer och växer. De har nu även börjat jobba med handelsplatsen som ska vara klar påsken 2017. Just i Norrboda finns det bara en förskola (just nu iaf) och den har bra rykte. Vet barn som bor i Brunna som har barn här på förskolan. Bra pedagoger och en fantastisk kock! Samtidigt är det ju bra att skaffa sig en egen uppfattning :) Åk och hälsa på och prata med dem. När mina barn var yngre hade jag dem hos dagmamma och det var i Brunna.Hoppas ni kommer till Norrboda :)
Mitt Fina Liv